Set - TienerkamerSet - Tienerkamer
set-tienerkamer-LY606056-1.jpg
set-tienerkamer-LY606056-2.jpg
set-tienerkamer-LY606056-3.jpg
set-tienerkamer-LY606056-4.jpg
set-tienerkamer-LY606056-5.jpg
Artikelnummer: LY606056
Productdetails

Tienerkamer

Een cool bed, kruk en bureau voor de tiener van de familie Lundby.

Er staat een computer op het bureau klaar om te gamen of te chatten met je vrienden! Als het donker wordt, doe je natuurlijk de kleine lampjes op batterijen aan om je poppenhuis te verlichten. De lamp gaat na 15 minuten automatisch uit. Het bed heeft een gestoffeerd hoofdeinde, een lade voor opslag en een zacht, behaaglijk dekbed. Nu kan uw tiener lekker lang uitslapen wanneer u maar wilt! De set bevat ook een zachte bank en een schoolbord. Batterij (CR2032) is niet inbegrepen.

Het mooie poppenhuis van Lundby heeft alle details die je maar kunt bedenken: Sandberg-behang en een reeks interieurdetails en accessoires. De poppenhuisverlichting wordt geleverd met LED-lampen op batterijen en ingebouwde timer. Breid het poppenhuis uit met Lundby's poppenhuismodules om je eigen persoonlijke poppenhuis te creëren.

Materiaal: kunststof
Inhoud: bed met lade, bureau, poef, computer, lamp (LED, 1 batterij inbegrepen)
Kleur: groen/roze
Schaal: 1:18
Afmetingen: 11x7x8cm
Afmetingen verpakking: 14,6x5,1x19,6cm
Leeftijd: 4+
Bijzonderheden: accessoires passen in alle poppenhuizen van Lundby

Over Lundby:
Populaire poppenhuizen ontworpen in Zweden. Kinderen kunnen hun eigen wereld creëren met poppenhuizen, poppenhuispoppen van verschillende etniciteiten en met verschillende speciale kenmerken, gedetailleerde poppenhuismeubels, verlichting en andere accessoires uit het brede assortiment van Lundby.

Prijs op aanvraag