Set - Open haardSet - Open haard
set-open-haard-LY606057-1.jpg
set-open-haard-LY606057-2.jpg
set-open-haard-LY606057-3.jpg
set-open-haard-LY606057-4.jpg
set-open-haard-LY606057-5.jpg
Artikelnummer: LY606057
Productdetails

Open haard

Geen woonkamer is compleet zonder een open haard om je te helpen warm te blijven in de winter.

Deze Lundby-set bestaat uit een moderne open haard, een schaapsvachtkleed en een mand met hout. De haard werkt op een 2032 batterij en met een druk op de knop gaat het vuur aan. Het wordt ook geleverd met een uittrekbare lade en een luik dat kan worden geopend. Bereid je voor op heerlijke herfst- en winteravonden. De lampen gaan aan met een enkele klik en gaan automatisch uit na 15 minuten.

Het mooie poppenhuis van Lundby heeft alle details die je maar kunt bedenken: Sandberg-behang en een reeks interieurdetails en accessoires. De poppenhuisverlichting wordt geleverd met LED-lampen op batterijen en een ingebouwde timer. Breid het poppenhuis uit met Lundby's poppenhuismodules om je eigen persoonlijke poppenhuis te creëren.

Materiaal: kunststof
Inhoud: open haard, kleedje, mandje met houtblokken
Schaal: 1:18
Afmetingen: 3,5x3,5x8,2cm
Afmetingen verpakking: 14,5 x5x14,5cm
Leeftijd: 4+
Bijzonderheden: accessoires passen in alle poppenhuizen van Lundby

Over Lundby:
Populaire poppenhuizen ontworpen in Zweden. Kinderen kunnen hun eigen wereld creëren met poppenhuizen, poppenhuispoppen van verschillende etniciteiten en met verschillende speciale kenmerken, gedetailleerde poppenhuismeubels, verlichting en andere accessoires uit het brede assortiment van Lundby.

Prijs op aanvraag