Set - Lampen transparant (vloer+hang)Set - Lampen transparant (vloer+hang)
set-lampen-transparant-vloerhang-LY606059-1.jpg
set-lampen-transparant-vloerhang-LY606059-2.jpg
Artikelnummer: LY606059
Productdetails

Lampen transparant (vloer+hang)

Lichtjes in je poppenhuis zijn de kers op de taart! Creëer een heerlijk huiselijk gevoel in je Lundby poppenhuis met deze lampenset. Het wordt geleverd met op batterijen werkende LED-lampjes die een warme gloed geven door het hele poppenhuis.

De lampenset bestaat uit een witte vloerlamp en een schattige plafondlamp met witte lovertjes. De plafondlamp wordt met klittenband aan het plafond van het poppenhuis bevestigd en is dus gemakkelijk te verplaatsen. De lampen gaan aan met een enkele klik en gaan automatisch uit na 15 minuten. Batterijen (CR2032) niet inbegrepen.

Het mooie poppenhuis van Lundby heeft alle details die je maar kunt bedenken: Sandberg-behang en een reeks interieurdetails en accessoires. De poppenhuisverlichting wordt geleverd met LED-lampen op batterijen en ingebouwde timer. Breid het poppenhuis uit met Lundby's poppenhuismodules om je eigen persoonlijke poppenhuis te creëren.

Materiaal: kunststof
Inhoud: 1x vloerlamp en 1x hanglamp
Kleur: transparant
Werking: LED-lampen, automatisch turn-off na 15 minuten
Schaal: 1:18
Afmetingen: 3x3x9cm
Afmetingen verpakking: 9,6x5,1x14,6cm
Leeftijd: 4+
Bijzonderheden: accessoires passen in alle poppenhuizen van Lundby

Over Lundby:
Populaire poppenhuizen ontworpen in Zweden. Kinderen kunnen hun eigen wereld creëren met poppenhuizen, poppenhuispoppen van verschillende etniciteiten en met verschillende speciale kenmerken, gedetailleerde poppenhuismeubels, verlichting en andere accessoires uit het brede assortiment van Lundby.

Prijs op aanvraag