Pop Fahren TummiesPop Fahren Tummies
Artikelnummer: RB301712
Productdetails

Pop Fahren Tummies

Rubens Tummies, Fahren, is een handgemaakte, zachte pop met een Zweedse, biologische en verwijderbare tarwezak voor verwarming en koeling. Deze handgemaakte pop is een pop van hoge kwaliteit, verwarmend voor gezellige bedtijden en verkoelend voor zomerdagen - afhankelijk van uw behoeften!

Rubens Tummies, Fahren, houdt ervan om je te knuffelen en te knuffelen tijdens slaperige avonturen. Hij is een verwarmende en verkoelende pop met daarin een Zweedse, biologische tarwezak voor verwarming en koeling. Verwarm je tas in de magnetron of koel hem in de vriezer, afhankelijk van je behoeften! OPMERKING: Was de tarwezak niet. Deze zachte pop is 31 cm groot, heeft een gebruinde huid en bruin haar. Rubens Tummies-poppen zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door Organic Content Standard (OCS) en hebben 100% Global Recycled Standard (GRS) polyestervezelvulling. OPMERKING: Was de tarwezak niet.

Rubens Barn zijn in Zweden ontworpen, hoogwaardige en zachte handgemaakte poppen met als doel kinderen te helpen zelfverzekerde en meelevende individuen te worden. Alle poppen zijn gebeeldhouwd in zachte stof, voor een meer emotionele en realistische uitstraling. Hun ogen zijn zorgvuldig geborduurd en brengen de poppen tot leven in combinatie met hun warme brutale glimlach.

Materiaal: katoen, stof
Afmetingen: 14x12x31cm
Lengte pop: 31cm
Leeftijd: 0 m+
Bijzonderheden:
- wasvoorschrift, machinewas 30°

Prijs op aanvraag