Winterspeelgoed

2019-01-15

Er is winterweer op komst! Bent u er klaar voor? Wij hebben ons assortiment winterspeelgoed alvast voor u klaargezet. Zo zijn er diverse soorten sleeën en sneeuwscheppen en hebben we winteraccessoires voor de traptrekkers van Rollytoys. 

Sleetje rijden
Pansleeën, kuipsleeën (met of zonder rem) of een echte Snow Cruiser van Rollytoys, we hebben ze allemaal. De panslee van Dantoy is al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Voor nog kleinere kinderen (vanaf ca. 1,5 jaar) adviseren we een Snow Cruiser met Cruiserseat van Rollytoys. Daarin zitten de kleintjes veilig vast met een gordel. 

Voor wie graag een echte merkslee wil, bijvoorbeeld van John Deere of CAT, kiest ook voor een Snow Cruiser van Rollytoys. En – even tussen u en ons – deze kunststof slee is zo stevig dat hij ook prima geschikt is om als volwassene een ritje op te maken. 

Veilig naar buiten
Voor alle kinderen die ook in de winter graag rondscheuren op hun traptrekker van Rollytoys, hebben we superhandige winteraccessoires. Denk aan sneeuwkettingen voor verschillende bandensoorten en een stoere sneeuwschuiver voor hun FarmTrac of X-trac. Laat die sneeuw maar vallen!

Kies in de webshop voor de categorie ‘Buiten’ en vervolgens voor de subcategorie ‘Winterspeelgoed’ en u vindt al dit speelgoed voor winterweer!

Winterspeelgoed