Speelgoed en boeken met een winters thema

2020-12-09

Als de dagen kouder worden, weten we het zeker: de winter is onderweg. Een seizoen waarin er genoeg te spelen en te lezen is met de items en boeken uit onze wintercollectie.

Sleetje rijden en sneeuwruimen
Wees alvast voorbereid op sneeuwval met stoere pansleeën, kuipsleeën (met of zonder rem) of een echte Snow Cruiser van Rollytoys. We hebben ze allemaal. De panslee van Dantoy is al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Voor nog kleinere kinderen (vanaf ca. 1,5 jaar) adviseren we een Snow Cruiser met Cruiserseat van Rollytoys. Daarin zitten de kleintjes veilig vast met een gordel.

Met een stevige sneeuwschep is alle sneeuw zo weer aan de kant. Kies voor een sneeuwschep van Rollytoys die in andere jaargetijden ook prima geschikt is als zandschep. We hebben hem in groen en rood.

Winterse verhalen om bij op te warmen
Op de boekenafdeling staan een heleboel boeken met winterse avonturen. Van bekende karakters als Boer Boris, Nijntje en de Gruffalo tot klassiekers van bijvoorbeeld uitgeverij Christofoor. Voor kinderen die graag creatief aan de slag willen, heeft uitgeverij Ballon een speciaal winters spelletjesboek en een plak- en kleurboek.

De weg op
Voor alle kleine chauffeurs die graag spelen met auto’s en stoere wagens, hebben merken als Bruder, Siku en Rollytoys een paar winterse krachtpatsers klaarstaan. Denk aan sneeuwruimers, een speelberghut met sneeuwscooter en handige winterse accessoires voor op de traptrekker.

De collectie
Benieuwd naar meer speelgoed en boeken uit onze wintercollectie? We hebben ze alvast voor u verzameld. Tip: neem regelmatig een kijkje, want er kunnen nieuwe items worden toegevoegd!  Naar de wintercollectie -->

(prijzen alleen zichtbaar indien ingelogd)

Wintercollectie