Wij gaan op berenjacht

2020-03-27

Zet een beer voor je raam en laat hem vinden door buurtkinderen op berenjacht. De actie #berenjacht is in heel Nederland een groot succes. En dat is heel begrijpelijk, want beren zijn al decennia lang populair als knuffel en als hoofdpersonage in vele kinderboeken.

Een echte klassieker
Prentenboek Wij gaan op berenjacht vormt de inspiratie voor de berenjachtactie. Dit jaar viert het boek haar 30e verjaardag! Wereldwijd kennen kinderen en volwassenen het spannende avontuur van de kinderen die samen met hun vader op berenjacht gaan. Ze zijn nergens bang voor en gaan dwars door sneeuwstormen, kolkende rivieren en donkere wouden heen. Maar dan komen ze een echte beer tegen...

Bereleuk assortiment
Als u op berenjacht gaat door ons assortiment komt u nog veel meer mooie berenboeken tegen. Van grote prentenboeken tot stevige kartonboekjes. Natuurlijk hebben we ook knuffelberen. Hele zachte in blauw en roze van het merk LIEF! En wie verder speurt komt ook nog andere beren tegen, zoals een koalabeer en een pandabeer. Vindt u ze allemaal?

Ga op berenjacht in ons assortiment

Wij gaan op berenjacht