Onze vernieuwde website is online!

2018-09-12

Welkom op onze vernieuwde website! We hopen dat u hem net zo mooi - en het liefst nog mooier vindt - dan onze vorige website. We hebben ons best gedaan om hem beter, makkelijker en geschikt voor alle beeldschermen te maken. Natuurlijk blijven we er elke dag aan werken om u de beste versie van onze website en webshop te bieden.

Inloggegevens vernieuwen
Bent u al klant bij ons? Dan hebt u onlangs een e-mail ontvangen met uw nieuwe inloggegevens. Uw oude inloggegevens werken daarom niet meer. Hebt u de mail niet ontvangen? Kijkt u dan voor de zekerheid nog even in de spamfilter van uw mailbox. Kunt u hem nergens vinden, neemt u dan alstublieft contact met ons op. We helpen u graag verder.

Nieuwe klanten
Bent u nog geen klant bij ons maar wilt u dat graag worden? Vult u dan het formulier in voor het aanvragen van een account. Wij leveren als groothandel in speelgoed alleen aan winkels in de speelgoedbranche en kunnen niet leveren aan particulieren. 

Vragen?
Hebt u vragen over de website of komt u ergens niet helemaal uit? We willen graag dat al onze klanten onze website en webshop kunnen gebruiken. Daarom horen we graag van u als dat anders is. Natuurlijk zijn complimenten ook van harte welkom smiley

Vernieuwde website