Tijd voor tuinieren!

2019-05-10

Het voorjaar is natuurlijk dé tijd van het jaar om lekker de tuin in te gaan. Tijd om gras te maaien en plantjes te verzorgen. Voor de stoere klussers en jonge kinderen met groene vingertjes hebben wij het mooiste speelgoed klaarstaan!

Tuinieren als een pro
In het assortiment van Theo Klein vindt de jonge vakman handig tuingereedschap van BOSCH. Denk aan een grasmaaier, tuingereedschap en zelfs een complete tuintrolley! Deze speciale collectie is uiteraard helemaal op kinderformaat, maar wel nèt echt! Vergeet ook niet die handige kruiwagen. U vindt ze bij ons van diverse merken, van BOSCH tot BERG en Rollytoys.


Zacht beginnen met Oskar & Ellen
Voor de kleintjes voor wie het speelgoed van Theo Klein nog iets te groot is, heeft het Zweedse merk Oskar & Ellen speciale zachte alternatieven. 
Voor wie graag jong wil leren hoe je zaadjes zaait en plantjes verzorgt, is er een knuffelzacht tuinsetje. De kinderen met groene vingertjes kunnen aan de slag met drie prachtige bloempotjes met verwisselbare bodem en bloemen. Zo kunnen ze echt planten en verpotten. Een bloemknop kan zelfs echt worden geopend! In het tuinierset zit bovendien een gieter, een troffel, een hark, een zakje met zaadjes en een mooie tuintas om al het moois in te bewaren.

Lekker lezen
Zijn de jonge tuinierders moe van al dat verzorgen of toe aan een pauze? Dan is er alles voor een gezellige picknick én zijn er mooie boekjes om mee te ontspannen. Denk aan de geluidenboekjes of de schuifboekjes van uitgeverij Clavis of aan de weetjesboeken van Ballon. Speciaal over de tuin en de lente!

Benieuwd naar wat we nog meer hebben? Bekijk onze selectie tuinierspeelgoed.

Tijd voor tuinieren!