Spielwarenmesse Neurenberg

2019-01-22

Elk jaar rond eind januari gaat één van de grootste speelgoedbeurzen ter wereld van start: de Spielwarenmesse in Neurenberg. Dit jaar is de 70e verjaardag van de beroemde beurs! Alle grote producenten en merken showen daar voor het eerst hun nieuwe collectie.

Een plek waar wij als groothandel in speelgoed natuurlijk graag naar toe gaan! Wij maken voor u een selectie van de mooiste (nieuwe) merken en collecties. Door onze jarenlange ervaring (Gebr. Simon gaat al meer dan 150 jaar mee!) hebben wij een goede neus ontwikkeld om het mooiste speelgoed in te kopen.

Gewoon open
Tijdens de beursdagen van de Spielwarenmesse blijft de groothandel en deze webshop natuurlijk gewoon open. U kunt op de vertrouwde manier blijven bestellen. Wij verwerken en versturen uw orders – net als anders- zo snel mogelijk. 

Als eerste op de hoogte
Bent u benieuwd welke mooie merken en collecties wij hebben ingekocht op de Spielwarenmesse? Houd dan onze website in de gaten en abonneer u op onze nieuwsbrief. Dan bent u altijd als eerste op de hoogte van het mooiste nieuwe speelgoed!
 

Spielwarenmesse Neurenberg