Speelgoed om van te smullen

2019-06-05

Van buiten spelen tot buiten eten, als de zon schijnt kan alles buiten. Gelukkig is er heel veel leuk speelgoed dat daar graag een handje bij helpt. Van ijsjes tot barbecues en van picknicken tot pizzabakken!
 
IJsjes
Tussen al het zomerspeelgoed zijn veel ijsjes te bekennen. Van zandijsjes tot houten ijsjes en zelfs een complete ijskraam. Vooral binnen het assortiment van het Zweedse merk Jabadabado zijn ze favoriet. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen, ontwierpen zij zelfs een kussen in de vorm van een ijsje. 
 
BBQ’en pizza’s bakken
Net echt, die coole Weber barbecue. Samen met de accessoires en de lichtgevende kooltjes is deze kinderversie bijna niet van het origineel te onderscheiden. Komen er vriendjes eten? Weber heeft gedacht aan extra etenswaren. De Smokey Joe is de barbecue in het klein. Voor iedereen die niet zoveel ruimte heeft of gewoon nog maar net begint als grillmaster.
 
De kleine pizzabakker kan aan de slag met het emmersetje van Androni. Alleen een beetje zand en fantasie toevoegen en een heerlijke pizza is zo gebakken. Leuk voor in de zandbak of mee naar het strand. Buon appetito!
 
Picknicken
In de tuin of in het bos of eigenlijk overal waar maar kan. Picknicken is altijd gezellig, zeker met zo’n superzachte picknickmand als die van Oskar & Ellen. Ze hebben gelukkig overal aangedacht, van sandwiches tot drankjes en van fruit tot een kleedje. Voor wie liever een rieten mandje wil kan terecht bij Jabadabado en bij Dantoy hebben ze gedacht aan een praktisch kunststof exemplaar. Van welke zou het lekkerste smullen zijn?
 
Bekijk al ons speelgoed om van te smullen

Speelgoed om van te smullen