Speelgoed om mee te reizen

2019-09-27

Op reis in de wereld of in je eigen hoofd, voor elke avontuur vindt u bij ons speelgoed en handige kinderaccessoires. Zoals rugtassen en afsluitbare bekers en prachtige poppenwagens en –reisbedjes. Maar ook alle soorten speelvoertuigen, van treinen en boten tot vliegtuigen en auto’s.

We gaan op reis en nemen mee…
Een stoere rugtas, een trolley of een handzaam koffertje. Er staat één klaar voor elke reis of logeerpartij. Rugtassen van Pellianni bijvoorbeeld, in verschillende hippe kleuren en bovendien helemaal vegan! Of neem Pippi Langkous mee op reis. Haar beeltenis staat zowel op vrolijke rugtassen als op een handige trolley. Voor een nachtje weg past alle bagage waarschijnlijk wel in een koffertje dat elke avonturier zelf kan dragen.

Onmisbare reisgezel
Voor alle lieve poppenouders hebben we een uitgebreide collectie poppenwagens en – reisbedjes. In verschillende prints, van merken als Bayer Chic en Skrallan. Of ga voor een natuurlijke variant van hout of riet, we hebben ze allemaal. Gegarandeerd reiscomfort voor elke pop of lievelingsknuffel.

Kleine voertuigen
Met de boot, het vliegtuig of met de trein? Met een beetje fantasie reizen kinderen de hele wereld over, gewoon in hun eigen kamer. Van een stoer vrachtschip tot aan een complete houten treinbaan. Natuurlijk hebben we ook alle speelvoertuigen van merken als Siku en Bruder. En voor de avonturiers die echt ver weg willen, is er zelfs een heus astronautenpak en een houten of stoffen raket.

Laten we gaan! 

Bekijk selectie speelgoed om mee te reizen

Speelgoed om mee te reizen