Ruimtevaart

2019-09-28

Voor de jonge onderzoekers die alles willen weten over planeten en het heelal, hebben we buitenaards leuk speelgoed en interessante kinderboeken in huis. Nieuw in ons assortiment zijn bijvoorbeeld de planeetballen. Laat hem rollen en er begint een magisch landschap te bewegen.

Zachte landing
Voor wie daar nog iets te klein voor is, is er ook een superzachte raket van het merk Oskar & Ellen, inclusief astronauten en buitenaardse wezentjes. Of laat kinderen ontdekken hoe snel ze zelf de lucht in schieten met de meetlat ruimtevaart, ook van Oskar & Ellen.

De dresscode voor een astronaut kennen ze bij Melissa & Doug. Speciaal voor jonge ruimtevaarders ontwierpen zij een speciaal verkleedset, inclusief astronautenhelm.

Schitterende sterren
Tover een kinderkamer om met de sterren uit de collectie van Jabadabado. Van speelklokken tot een lief lampje en van een kussentje tot kapstokhaken. Maak de look compleet met de sterprojector en de lieve rammelaar in de vorm van een raket van het merk Pellianni.

Kinderboeken
Natuurlijk hebben we in de boekencollectie ook prachtige boeken over astronauten, ruimtevaart, de maan en alle andere planeten. We hebben de mooiste voor u geselecteerd!

Bekijk selectie ruimtevaart speelgoed en kinderboeken

Ruimtevaart