Poppenhuizen Lundby Life en Lundby Room

2019-10-15

Het Zweedse merk Lundby komt dit najaar met een nieuwe uitvoering van hun klassieke poppenhuis: Lundy Life, compleet met Sandberg behang en volledig op LED-verlichting!

Maar dat niet alleen, ze hebben het poppenhuis ook opnieuw uitgevonden. Met het nieuwe Lundby Room is er zoveel speelruimte te creëren als kinderen maar willen. Met de losse poppenhuismodules bouwen ze hun poppenhuis naar boven of naar buiten uit tot een waanzinnig droomhuis of een moderne hoge flat. Alles is mogelijk! 

Nieuwe meubeltjes
Aan de inrichting is ook gedacht. Lundby komt met nieuwe meubeltjes voor de o.a. de badkamer, de keuken en de slaapkamer. Om al dat moois goed te verlichten, zijn er ook nieuwe series LED-lampen. Alle meubeltjes en accessoires hebben dezelfde schaal waardoor ze in alle huizen van Lundby passen.

DIY
Voor de echte creatieveling ontwikkelde Lundby een complete lijn houten meubeltjes die helemaal naar eigen smaak geschilderd en versierd kunnen worden. Er is zelfs een klein houten Lundy-poppenhuisje voor in het poppenhuis! In totaal is er keuze uit vijf sets houten meubeltjes en accessoires.

Naar nieuwe collectie Lundby

Poppenhuizen Lundby Life en Lundby Room