Pluchen beestenboel

2019-01-29

Wist u dat er een complete dierentuin schuilgaat in ons magazijn? Met pluchen beesten uiteraard, uit alle windstreken en soms levensecht! Voor het safarigevoel hebben we bijvoorbeeld een leeuw, een giraffe en een olifant. Of neem een kijkje in het grote bassin met zeedieren: een schildpad, een dolfijn en zelfs een orka.

Vlakbij de bosdieren vindt u ook onze boerderijdieren, zoals een varken, een koe, een aantal paarden en een schaap. We hebben ze in het groot en in het klein, van verschillende merken. Bijvoorbeeld Melissa & DougNicotoy en Pellianni. Voor wie graag wat ongewoons wil, hebben we natuurlijk ook dieren als draken en een eenhoorn. Tussen al die knuffels komt u ook een paar bekende dierensnuiten tegen. Zoals de beer Winnie de Pooh, Molletje en het paard Witje van Pippi Langkous. Kortom, voor elke kind vindt u bij ons een lief en bovenal onmisbaar knuffeldier.

Dierbaar vriendje
De Britse kinderarts Donald Winnicott ontdekte namelijk al in de jaren 60 dat kinderen troost en veiligheid halen uit hun knuffel. Zo vervangt het de ouder als die even niet in de buurt is én helpt het ze in hun eerste stap naar zelfstandigheid. 

Kinderen nemen hun favoriete beestje overal mee naar toe en durven dan aanzienlijk meer. Dit komt doordat ze stiekem geloven dat de knuffel leeft, al weten ze ergens wel dat het niet zo is. Maar vinden ze iets eng of spannend, dan laten ze hun pluche vriendje eerst proberen en durven ze vervolgens zelf ook.

Onmisbaar speelgoed
Kom dus gauw eens kijken in onze dierentuin vol met de leukste en liefste knuffels. We hebben ze in vele soorten en maten en weten zeker dat er een paar heel graag bij u in de winkel willen zitten. Kies in de webshop voor de categorie ‘Dieren en speelfiguren’ en selecteer op de subcategorie ‘Pluche’

Pluchen beestenboel