Pepermints tanden- en bewaardoosje

2019-07-16

De vrolijke collectie kaarten en posters van Pepermints is uitgebreid met een bijzondere collectie tanden- en bewaardoosjes! Schattige blikjes met de frisse prints van Pepermints.

Verschillende soorten
De nieuwe tanden- en bewaardoosjes zijn er in vier verschillende soorten prints: zwaantjes, stippen, een walvis en een panter. Handig om melktandjes in te bewaren of andere kleine tastbare herinneringen. In elk blikje zit een klein kaartje om informatie op te schrijven.

Startpakket
Voor elk verkooppunt dat graag de nieuwe doosjes in haar assortiment wil, heeft Pepermints een speciaal startpakket samengesteld. Een mooi houten display met ruimte voor 20 doosjes (5x4 varianten) en een handige losse kopkaart.

Distributie en verkooppunten
Vanaf dit voorjaar is Gebr. Simon distributeur van Pepermints. Dat betekent dat u eenvoudig de wenskaarten, posters en de nieuwe tanden- bewaardoosjes uit voorraad bij ons kunt bestellen.

Pepermints is alleen leverbaar via geselecteerde verkooppunten. Wilt u verkooppunt worden, neemt u dan contact met ons op. Dit kan door tijdens kantooruren te bellen naar 038-4600015 of een mail te sturen naar info@simonspeelgoed.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom tijdens beursdagen.

Bekijk ons assortiment Pepermints

Pepermints tanden- en bewaardoosje