Papier met pit!

2019-03-29

Posters en wenskaarten die een glimlach toveren op elk gezicht. Dat kan niet missen met de collectie van Diana Peters. Zij ontwerpt de mooiste en vrolijkste kaarten en posters voor (bijna) elke gelegenheid.
 
Van ‘Sweet baby girl’ tot ‘Hiep hiep hoera!’
Elke ontwerp van Pepermints is papier met pit. Van een kaart om te feliciteren tot aan een kaart om medeleven te betuigen. Maar allemaal hebben ze één ding gemeen: een frisse look dat helemaal past bij het thema. 
 
Pepermints biedt niet alleen een hippe collectie wenskaarten, maar ook posters op A3-formaat. De perfecte finishing touch om een baby- of kinderkamer mee te stylen. 
 
Distributie en verkooppunten
Vanaf dit voorjaar is Gebr. Simon distributeur van Pepermints. Dat betekent dat u eenvoudig de wenskaarten en posters uit voorraad bij ons kunt bestellen. 

Pepermints is alleen leverbaar via geselecteerde verkooppunten. Wilt u verkooppunt worden, neemt u dan contact met ons op. Dit kan door tijdens kantooruren te bellen naar 038-4600015 of een mail te sturen naar info@simonspeelgoed.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom tijdens beursdagen.
 
Bekijk ons assortiment Pepermints

Papier met pit!