Paola Reina nieuwe serie: Mini-Amigas

2019-02-26

Dit voorjaar komt het Spaanse merk Paola Reina met een nieuwe serie poppen: Mini-Amigas. De zes dametjes zijn van vinyl en 21cm groot. Daarmee zijn ze een kleinere versie van de populaire serie ‘Amigas’.

Alle dames dragen hun mooiste voorjaarsjurk met bijpassende kunststof schoentjes die gemakkelijk aan en uit gaan. De popjes hebben borstellang haar, bij pop Estela komt het zelfs tot aan haar enkels!

De nieuwe serie Mini-Amigas is leverbaar vanaf dit voorjaar (planning mei). De andere nieuwe poppen van Paola Reina zijn leverbaar vanaf maart/april.

Over Paola Reina
Al meer dan twintig jaar is de Spaanse poppenfabrikant Paola Reina specialist in handgemaakte vinyl poppen. Ze maken ze allemaal zelf in hun eigen poppenatelier in Alicante. Van blanke tot prachtige donkere en Aziatische exemplaren. Er zijn poppen met een weelderig bos krullen tot poppen met lange steile lokken!

Voor elke kleine poppenverzorger is er een herkenbaar exemplaar. Met de uitgebreide kledinglijn houdt elke jonge fashionista (of fashionisto) de pop helemaal hip en happy.

Bekijk de nieuwe serie Mini-Amigas.

Paola Reina nieuwe serie: Mini-Amigas