Moederdag

2020-04-28

Van moeders en moeders in spé tot grootmoeders, kleine poppenmoeders en alle andere soorten moeders. Met Moederdag vieren we ze allemaal! En wat is nu een tijdlozer cadeau dan een boek over moeder zijn?

Mama Baas
De populaire serie Mama Baas past in de boekenkast van elke hippe moeder. Tips, inspiratie, speelse illustraties, quotes, teksten en ideetjes, elke nieuwe uitgave staat er vol van.

Er zijn niet alleen boeken van Mama Baas, maar ook handige weekplanners, kalenders, een bewaarboek voor tekeningen en een verjaardagboek. Tja, wie eenmaal valt voor de serie Mama Baas, heeft vervolgens moeilijk kiezen.

Oei, ik groei!
Al decennialang niet weg te denken uit het aanbod boeken over zwangerschap en mama zijn, is de serie ‘Oei, ik groei!’. Behalve de informatieboeken, zijn er handige invulboeken om alles te onthouden over de zwangerschap en het eerste jaar van mama zijn.

Prentenboeken
Naast informatieve boeken over mama zijn en alles wat daar bij komt kijken, zijn er gelukkig ook mooie prentenboeken met mama’s in de hoofdrol. Denk bijvoorbeeld aan het populaire boekje ‘Mama kwijt’ van Chris Haughton of het vrolijke boek ‘Mama’ van komiek Jimmy Fallon.

Naar assortiment Moederdag

Tip: staat uw favoriet niet in onze selectie? Waarschijnlijk kunnen wij het boek voor u bestellen. Neem contact met ons op. 

Moederdag