Lerend lezen met de mooiste leesboeken

2020-04-01

Thuis of op school, een boek lezen kunnen kinderen overal. De mooiste boeken zijn natuurlijk de boeken die goed aansluiten bij hun leesniveau en belevingswereld. Maar welke boeken zijn dat? We zetten twee populaire series even in de spotlights!

Ik lees als Haas
Met de populaire serie Vos en Haas van Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong-Khing beleeft ieder kind op zijn eigen niveau de grappige avonturen van Vos en Haas. Twee beste vriendjes met voor ieder kind herkenbare emoties. Er zijn drie leesniveaus: Ik lees als Uil, als Vos en als Haas. De niveaus komen overeen met AVI 1 t/m 5.

Naar assortiment Vos en Haas

Tijgerlezen
Lezen kinderen met plezier, dan zullen ze vaker en meer gaan lezen. Dat is de gedachte achter de serie Tijgerlezen van uitgeverij Querido. De leesboeken sluiten goed aan bij kinderen tussen de 5 en 9 jaar. Ze staan vol spannende en grappige avonturen en vertellen verhalen van eenhoorns tot en met boeven en zombies.

Naar assortiment Tijgerlezen

Voor alle favorieten
De mooiste of populairste boeken vindt u standaard in ons assortiment. Staat uw favoriet er niet tussen of bent u op zoek naar een andere uitgave van een serie? Wij kunnen doorgaans alle boeken voor u meebestellen. Stuur een mailtje naar info@simonspeelgoed.nl en wij helpen u graag verder!

Lerend lezen