Kom ook naar de Retailbeurs!

2019-03-05

Aanstaande weekend is het al zover! Dan gaat de voorjaarseditie van de Retailbeurs van start in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom langs en bekijk de mooiste nieuwe collecties.

Wilt u de nieuwe poppen van Paola Reina van dichtbij bekijken of bent u benieuwd naar de houten collectie van Pellianni of het speelgoed van één van de vele andere merken? U bent van harte welkom in onze stand op de tweede etage!

Afscheid meneer Simon
Misschien had u het al gelezen, maar meneer Simon gaat met pensioen. Daarom zijn dit zijn laatste beursdagen. Wilt u hem nog de hand schudden? Hij is elke beursdag aanwezig en ontmoet u nog graag.

Kennismaken met Henriëtte
Tijdens deze beursdagen kunt u niet alleen meneer Simon uitzwaaien, maar tegelijk ook onze nieuwe vertegenwoordiger Henriëtte ontmoeten. Zij zal zijn regio gaan overnemen. Kom langs in onze stand, dan kunt u gelijk even kennismaken.

Praktische informatie
Van zondag 10 maart tot en met dinsdag 12 maart 2019 is de beurs elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht. U vindt ons en onze stand op de tweede etage (stand 2F 675).

Bestel hier uw gratis e-ticket.

Kom ook naar de Retailbeurs!