Knikkertijd!

2019-03-05

Van Shark Toons tot Ice Frosties en van bonken tot supermegabonken. Allemaal klare taal voor knikkerliefhebbers. Want die herkennen de namen van de mooiste knikkers en alle knikkerformaten. De beste exemplaren van deze glazen bolletjes vindt u in ons assortiment.

Hebben wij geknikkerd?
Als er één soort buitenspeelgoed al generaties lang zijn speelwaarde bewijst dan zijn het knikkers. Zelfs de meest ervaren generatie kent het spelletje. Kijk tegen het ontluiken van de lente eens op een willekeurig schoolplein en de kans is groot dat er ergens geknikkerd wordt.

Vijf tegen vijf met kattenogen of een megabonk. Of een potje met dino’s en piraten? Zorg dat u de meest gewilde knikkers in uw winkel heeft zodat geen fanatieke speler ze tekort komt. We hebben ze van het Mexicaanse merk Don Juan, de latino’s onder de knikkers en gemaakt van 100% glas. Dichterbij bij huis is het Vlaamse merk Hocaballs. Zij maken knikkers met prints die al generaties lang meegaan en nooit hun aantrekkingskracht verliezen op kinderen.

Nederlands Kampioenschap Knikkeren
Voor je het weet is het weer zo ver: het NK Knikkeren! Door heel Nederland oefenen kinderen in het voorjaar hun knikkervaardigheden en hopen ze door te gaan naar de landelijke finale. Vul op tijd uw eigen knikkervoorraad aan zodat u voor kinderen in elk geval al een echte winnaar bent!

Bekijk ons assortiment knikkers

Knikkertijd!