Assortiment speelgoed én kinderboeken!

2019-07-09

Op elke leeftijd zijn boeken onmisbaar. Daarom vindt u bij ons de mooiste exemplaren, van prentenboeken tot (voor)leesboeken en van geluidenboekjes tot kartonboekjes. De bekendste titels van gerenommeerde uitgeverijen hebben een vaste plek in onze collectie. Van Dikkie Dik tot Rupjes Nooitgenoeg en van De Gruffalo tot De mooiste vis van de zee.

Uit voorraad leverbaar
De mooiste boeken hebt u snel in de winkel omdat wij een groot assortiment uit voorraad kunnen leveren. Maar het aanbod kinderboeken is enorm groot. Daarom kan het voorkomen dat uw favoriet er misschien niet tussen staat. Natuurlijk bestellen wij die graag voor u bij. Laat het ons weten per mail of telefoon of maak een afspraak met één van onze vertegenwoordigers.

Eenvoudig meebestellen
Of u nu op zoek bent naar een mooie collectie kinderboeken of graag het leukste speelgoed in uw assortiment wilt, bij ons hoeft u niet te kiezen. Combineer beide assortimenten en bestel eenvoudig bij. Zowel de kinderboeken als het speelgoed zijn veelal per stuk leverbaar.

Groeiend aanbod
Bijna elke week komen er nieuwe titels bij in onze kinderboekencollectie. Van bekende titels tot spiksplinternieuwe! Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Abonneer u dan (als klant) op onze nieuwsbrief, houd de website en onze social media in de gaten of kom langs tijdens beursdagen.

Direct naar collectie kinderboeken

Kinderboeken