Hai Pippi Langkous!

2019-02-12

Ze draagt haar knaloranje staarten horizontaal, kan een paard optillen, is beste vriendjes met een aap en doet vooral haar eigen zin! Jong en oud weet wie ze is: Pippi Langkous. Dit jaar is het 50 jaar geleden dat de eerste avonturen van Pippi op televisie verschenen.

Tjoelalee tjoelalee tjoela hopsasa
Nog altijd is het meisje uit de boeken van Astrid Lindgren populair. De serie wordt over de hele wereld herhaald en haar beeltenis is nog veelvuldig te zien. Zeker ook in ons assortiment. Van knuffels tot een paraplu en van haar wonderlijke huis Villa Kakelbont tot het stoere piratenschip Hoppetossa. Pippi-speelgoed behoudt haar speelwaarde.

Alle figuren uit de beroemde boekenreeks hebben een plek in Pippi Langkous-assortiment. Van Pippi zelf tot natuurlijk haar beste vrienden Tommie en Annika, het paard Witje en de aap Mister Nilson. En voor alle kleine stoere meisjes die graag op Pippi willen lijken zijn er verkleedsets, de bekende zwarte schoenen en natuurlijk een pruik met de beroemde staarten.

Officiële licentie
Ze lijkt er op, maar is het ook. Want al het speelgoed van Pippi Langkous in ons assortiment staat onder de hoede van de Zweedse fabrikant Micki. Dat betekent niet alleen een puike kwaliteit, maar ook de originele beeltenissen van alle figuren uit de verhalen van Pippi Langkous.

Bekijk het assortiment Pippi Langkous

Hai Pippi Langkous!