Er was eens...

2019-07-23

Wie door het assortiment heen struint, komt ze allemaal tegen: van Roodkapje tot De drie biggetjes en van Grootmoeder tot de Toverfee. Sprookjesfiguren bestaan bij ons gewoon. Ze leven als handpop tussen het speelgoed en vertellen hun avonturen in de vele kinderboeken.

Wat een poppenkast!
Zit het publiek er klaar voor? De gordijntjes gaan open en de voorstelling begint. Met een paar mooie handpoppen en een paar gekke stemmetjes komen de meest fantasierijke verhalen tot leven. En is het even pauze? Dan draaien we de poppenkast van Oskar & Ellen om en verandert het theater in een hip café waar de poppenspelers hun lekkerste snacks verkopen.

Nog één verhaaltje…
Voor alle kleintjes die de sprookjes nog niet kennen of juist voor hen die er maar geen genoeg van kunnen krijgen, hebben we verschillende soorten sprookjesbroeken. Van de kleine schuifboekjes van Oogappel tot het grote sprookjesboek van Grimm.

Maar spiek ook eens om het hoekje bij het creatieve speelgoed. Daar stralen sprookjes(prinsessen) op de WaterWow, stickervellen, toverblokken en nog veel meer. Wie durfde er te zeggen dat sprookjes niet bestaan?

Bekijk ons assortiment ‘Sprookjes’

Er was eens...