De natuur ontdekken

2020-04-10

Zelfs nu is de natuur altijd dichtbij. In de tuin, op het speelpleintje of misschien in het park. Voor wie dat allemaal moet missen zijn er prachtige boeken waarin de natuur gewoon naar je toekomt. Er valt altijd iets te ontdekken.

Alles over de natuur
Voor een vrolijke eerste kennismaking met de natuur is er van uitgeverij Lemniscaat ‘Mijn eerste natuurboek’. Door de prachtige platen van Jane Newland gaan kinderen met plezier de natuur is om die wonderlijke wereld in het echt te zien. Zijn ze toe aan een hoger niveau? Dan zijn er nog veel meer interessante boeken over de planten- en dierenwereld.

Voor kinderen die meer wil leren over de vogels en andere dieren in de tuin, zijn er kleurige en leerzame boeken. Zelfs met geluid! Of speel samen vogelbingo of –memo. Zo gaan ze straks als echte kenners de natuur in. O ja, daar hebben we natuurlijk ook kleine ontdekspulletjes voor van Pfiffikus.

Ontspannen met yoga en mindfulness
Voor klein en groot is een beetje extra ontspanning in deze stressvolle tijd vast welkom. Wie daar meer over wil lezen zijn er boeken zoals ‘Mindfulness voor kinderen’ en ‘Mindful met je baby’.

En voor wie graag samen met zijn kleine yogi aan de slag wil, tippen we graag de kaartenset ‘Little Yoga’. Op elke kaart staat een yogahouding en in het bijbehorende boekje staan 50 flows voor allerlei momenten van de dag. Namasté!

Selectie ‘De natuur ontdekken’.

 

De natuur ontdekken