BERG GO2: innovatieve skelter voor de kleinsten

2019-04-30

De BERG GO2 is de kleinste en meest innovatieve skelter voor kinderen van 10-30 maanden. Steppen en fietsen tegelijk, de kleintjes leren het spelenderwijs. Door het ergonomische design zitten de trappers niet in de weg tijdens het steppen, zelfs niet als de pedalen uitgeklapt zijn. De vier wielen zorgen voor een stabiele stand van de GO2. Hierdoor is het omvalgevaar stukken kleiner dan bij een klassieke driewieler. 

De BERG GO2 ondersteunt de fysieke en cognitieve ontwikkeling van kinderen én ziet er door de hippe pastelkleuren ook nog eens mooi uit. Softtouch handvaten, fijne texturen en de verschillende details maken de GO2 een echte eyecatcher en een musthave voor elke kleine step- en fietscoureur.

Handige accessoires
De BERG GO2 is leverbaar in drie zachte pasteltinten en te complementeren met handige accessoires. Voor de kleintjes die nog niet zo goed op de weg kunnen letten, kan een duwstang uitkomst bieden. Verlies ze niet uit het oog door een veiligheidsvlag te monteren aan de GO2. Uitgefietst? Neem de kleine skelter dan mee aan de handige draagband!

Over BERG
Als het gaat om skelters is het Nederlandse merk BERG de absolute koning. Met hun series als Buzzy, Buddy, Choppy en Rally doen ze elk jong racershartje sneller kloppen. BERG streeft met hun innovatieve ontwerpen van topkwaliteit naar maximale veiligheid en oneindig veel speelplezier. Zo hoeven de jonge racers zich alleen nog druk te maken over wie er als eerste over de finish komt!

Bekijk de collectie BERG GO2
 

BERG GO2: innovatieve skelter voor de kleinsten