Alaaf! Verkleedkleding voor beginners

2019-02-05

Als brandweerman of prinses, als formule 1-coureur of Pippi Langkous. Of als één van de andere beroepen of karakters. Met de verkleedkleding van bijvoorbeeld het merk Melissa & Doug is er keus te over. De complete sets zijn inclusief leuke bijpassende accessoires en al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Verkleedmuts
De allerkleinsten willen natuurlijk niet achterblijven. Daarom verzon het Zweedse merk Oskar & Ellen lieve dierenmutsen (1+) van zacht materiaal. Leuk tijdens het carnaval, maar natuurlijk ook de rest van het jaar ideaal verkleedspeelgoed. Met de bijpassende dierenstaart hebben ze nog maar een klein beetje fantasie nodig om helemaal te veranderen in hun favoriete dier.

Net als al het andere speelgoed van Oskar & Ellen zijn de dierenmutsen gemaakt in kleine studio’s in de Filippijnen. Helemaal verantwoord geproduceerd en versierd met handgestikte details. 

Kleding en accessoires
Voor elke kleine carnavalfeestvierder of toneelspeler hebben we een geschikte verkleedset. Maar ook voor accessoires als schoentjes, mutsen, kroontjes en tiara’s vindt u bij ons een passend assortiment.

Bekijk de collectie verkleedkleding
 

Alaaf! Verkleedkleding voor beginners