Kleine Vos en het mooiste dat er isKleine Vos en het mooiste dat er is
Artikelnummer: SU95513
Productdetails

Kleine Vos en het mooiste dat er is

Kleine Vos maakt zich zorgen. In het bos komt ze allerlei dieren tegen die dingen doen die zij niet kan. Eendjes kunnen lekker drijven, olifanten zijn stoer en sterk en mussen vliegen naar waar ze naartoe willen. Maar wat kan een vosje nou helemaal? Kleine Vos wordt er niet vrolijk van, maar dan ziet ze plots iets wat ze nog nooit gezien heeft: het mooiste dat er is

Opnieuw snijdt Thysa Zevenbergen een prachtig avontuur van Kleine Vos uit papier. Thysa en haar man wonnen in 2019 de populaire RTL4 televisieserie Het Spaanse dorp: Polopos, waar zij een kunstenaarsverblijf hebben gevestigd. In Polopos heeft Thysa Zevenbergen onder de Spaanse zon aan dit tweede deel van Kleine Vos gewerkt. Ru de Groen schreef in prachtig proza het verhaal, waarin Kleine Vos een heel bijzonder iemand ontmoet. Wil jij weten wie?

Van de makers van het succesvolle debuut Kleine Vos op zoek naar overal en nergens.

Thysa snijdt de beelden uit papier en zet daarbij een sfeer bij neer die indrukwekkend mooi is. Het verhaal verteld in dichtvorm, steeds vier regels tekst naast een illustratie in warme, rustige kleuren. Geweldige combinatie in een juweel van een prentenboek - Ineke van Nispen (Libris)

Auteur: Ru de Groen
Illustrator: Thyse Zevenbergen
Serie: Kleine Vos
Uitgever: Samsara
Bindwijze: hardcover
Aantal bladzijden: 40
Leeftijd: 4+

Prijs op aanvraag