Het Efteling FamiliekookboekHet Efteling Familiekookboek
Artikelnummer: US73185
Productdetails

Het Efteling Familiekookboek

In Het Efteling Familiekookboeknemen de koks van de Efteling je mee op een culinaire reis door het beroemste attractiepark van Nederland. Er staan 35 lekkere en gemakkelijke gerechten in die door kinderen eenvoudig zelf te maken zijn, met hier en daar wat hulp van een volwassene.

Er valt bij de Efteling op eet- en drinkgebied van alles te beleven. In dit boek staan dan ook recepten van een aantal bekende Eftelinglekkernijen, én recepten die geïnspireerd zijn op de sprookjes en attracties van het park. Van zoete hapjes en verfrissende drankjes tot overheerlijke gerechten met lekker veel groenten. Het kookboek biedt ook vegetarische gerechten en zuivel- en glutenvrije recepten of varianten.

Wat is er leuker dan in jouw eigen keuken te koken als een heks die een stoofpotje op het vuur heeft staan? En je kunt nu thuis genieten van een fruitige smoothie zoals je die bij de Droomvlucht proefde. Raak weer in oosterse sferen met die lekkere noedels van Toko Pagode. Wat zit er nog meer in het mandje van Roodkapje en hoe maakt Klaas Vaak toch zijn slaapdrankjes? In Het Efteling Familiekookboek vind je het allemaal!

Auteur: De Efteling
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
Bindwijze: paperback
Aantal bladzijden: 96
Afmetingen: 25,5x25,2x0,9cm

Prijs op aanvraag